En månad till valet

Från och med söndag är det tillåtet för kommunens partier att sätta upp sina valaffischer och mot slutet av veckan kommer även valstugorna börja dyka upp på Turebergs Torg. Med andra ord är det nu den synliga delen av valrörelsen drar igång och kommer fortgå fram till den 14 september då det är dags att gå till vallokalen och lägga sin röst. Förtidsrösta kommer man kunna göra från och med den 27 augusti.

Även denna valrörelse kommer Sollentunapartiet satsa på sina populära och uppskattade handmålade skyltar med budskap om vad vi vill göra i ditt område och för hela Sollentuna. Fram tills att skyltarna är uppe och vårt valprogram är presenterat kan du passa på och läsa mer om våra tio första kandidater till kommunalvalet samt hålla utkik i lokaltidningarna efter våra annonser.