Även hem gick det bra, i alla fall om man hade cykel

“Kaoset” har fortsatt under dagen men under cyklingen hem var ~95 procent av GC-vägen plogad bortsett för en bit i början och på slutet. Bussarna och tågen lyste dock med sin frånvaro och det var tydligen populärt att parkera sin bil nedför backar och dylikt. Visa ifrågasätter varför man tar cykeln en sådan här dag, jag ifrågasätter varför man tar bilen, speciellt om man uppenbarligen har sommardäcken på och inte vet hur man ska köra en sådan här dag.

Ska dock bli intressant om “vår” gata bakom huset är plogad imorgon, både Sollentunahem och kommunen har hittills glömt bort denna gatsnutt denna säsong trots lovade förbättringar från den förstnämnde. Förra säsongen hade man i alla fall två olika firmor som plogade varsin del vilket gjorde att det uppstod plogvallar.